Panouri Radiante Panouri Radiante Panouri Radiante Panouri Radiante

                        

 

SCRISORI DE LA CLIENTI

De la Adriana Chuiuzbaian din Tautii de Sus – Asa cum v-am promis, tin neaparat sa va impartasesc primele mele impresii legate de achizitionarea de la dumneavoastra a panoului Sunjoy SR9. L-am montat in bucatarie, deoarece majoritatea timpului mi-l petrec acolo si pot sa va spun ca sunt foarte incantata de el. Trebuie sa recunosc ca am avut unele indoieli legate de performantele acestui panou, dar din primele ore de functionare acestea s-au spulberat. Cel mai satisfacuta am fost cand m-a vizitat prietena mea cea mai buna. Intotdeauna cand venea la mine avea obiceiul sa se cuibareasca langa caloriferul din bucatarie si sa-si puna mainile pe el. Acum cand a facut gestul ei obisnuit, a ramas mirata vazand ca e rece. Normal, pentru ca eu l-am oprit din momentul instalarii panoului. Mirata, m-a intrebat: “Cum de e asa placut la tine, iar caloriferul este rece? Ce s-a intamplat?” Eu atunci, i-am aratat panoul de pe tavan. “De acolo simti aceasta caldura”. Nu-i venea sa  creada, asa cum nici mie nu mi-a venit sa cred cand am citit pentru prima oara despre aceste panouri-minune. De cand l-am montat, sunt mai bine dispusa, mai vesela, parca mi-au disparut din minte si cele mai marunte ganduri negative. O fi din cauza radiantiei infrarosu si a miraculosului strat de turmalina? Nu stiu cu siguranta, ceea ce stiu cu adevarat este ca imi voi dota toate camerele cu astfel de panouri si voi renunta definitiv la alimentarea cu gaz a casei mele.   

panou sunjoy

  

De la d-nele doctor Bejenariu Mariana si Borz Felicia din Baia Mare – Cand am fost la expozitia Rivulus Dominarum in toamna anului 2011, am vazut standul firmei dumneavoastra si panourile pe care le comercializati. Auzisem de astfel de aparate de la o colega de-a noastra din Reghin si mai citisem cate ceva  pe internet, dar nu am avut ocazia sa le vedem pana atunci. Si pentru ca eram in faza de constructie cu noul nostru cabinet si trebuia luata o hotarare legata de sistemul de incalzire al acestuia, in urma discutiilor avute cu dumneavoastra am luat decizia de a incalzi intregul cabinet cu panouri radiante. Nici macar nu am mai facut bransamentul la instalatia de gaz metan. In luna decembrie electricianul le-a instalat si rezultatele s-au vazut inca din ziua urmatoare: peretii care erau inca umezi fiind proaspat tencuiti au inceput sa se usuce mult mai repede ca pana atunci cand foloseam 2 aeroterme. Iar lucrul cel mai important este ca intreaga lucrare s-a dovedit a fi la jumatate de pret fata de folosirea unei centrale pe gaz si a caloriferelor. Plus ca nu mai sunt tevi, gauri prin pereti. Panourile Ecosun si Prima au fost montate pe tavan, iar modelul putin zgrunturos al acestora se asorteaza foarte bine cu zugraveala peretilor. Din primele zile ale lunii ianuarie ne-am inceput activitatea la noul cabinet si pot sa va spun cu toata convingerea ca ne felicitam pentru decizia luata acum 2 luni de a monta aceste panouri. Sunt cu adevarat extraordinare!    

panou sunjoy

 

De la Dl. Papp din Baia Mare – Am instalat un panou Sunjoy langa patutul bebelusului, pentru a avea un somn odihnitor. In raza lui, desi aerul e racoros, pe suprafata corpului exista senzatia de cald, de la razele infrarosu. Acea senzatie pe care o am si cand stau in bataia soarelui primavara.

panou sunjoy