Panouri Radiante Panouri Radiante Panouri Radiante Panouri Radiante

DEGIVRARE

Jgheaburi/Burlane-Conducte/Tevi

 
               degivrare jgheaburi si burlane

DEGIVRAREA JGHEABURILOR SI BURLANELOR

În România, iarna provoacă acumulări masive de gheaţă pe burlanele şi jgheaburile clădirilor. Instalarea unui sistem de încălzire prin cablu ECOFLOOR în interiorul acestor canale de eliminare a apei reprezintă unica soluție pentru prevenirea unor astfel de probleme. Cablurile sunt instalate prin folosirea unor cleme speciale din plastic, amplasate în interiorul burlanelor și jgheaburilor. Recomandăm o putere liniară de 20 W/m pentru cablurile de degivrare.

 

CABLUL MAPSV 20W/ML

Cablul încălzitor MAPSV, un cablu cu un conductor (monofilar) cu ecran protector şi protecţie împotriva razelor UV. Potrivit pentru încălzirea suprafeţelor din exterior. Cablu rece 2×5 m. Ø 5.0–5.5 mm

degivrare jgheaburi si burlane MAPSV Cablu degivrant MAPSV

Se instaleaza TUR-RETUR, in cleme speciale de fixare (vezi foto mai jos).

cleme jgheab burlan

 

Termostate Degivrare

 

Termostat non-digital degivrare ETR2

Cu ajutorul senzorilor de temperatura si umiditate ce se conecteaza la acest termostat, ETR2 detecteaza ambele conditii de temperatura si umiditate si sistemul de degivrare va fi activat numai daca zapada sau gheata isi fac aparitia.

Tensiune de alimentare: 230 V
Iesire: 16 A
Greutate: 200g
Dimensiuni: 86 x 52 x 59 mm, 4 module sina DIN

 

 

 

 

Termostat degivrare ETO2

Tensiune de alimentare: 240 V
Iesire: 3 x 16 A
Iesire alarma: maxim 5 A
Greutate: 600g
Dimensiuni: 90 x 156 x 45 mm, 9 module sină DIN

 

Cu ajutorul senzorilor de temperatura si umiditate ce se conecteaza la acest termostat, ETO2 detecteaza ambele conditii de temperatura si umiditate si sistemul de degivrare va fi activat numai daca zapada sau gheata isi fac aparitia.

Cu ajutorul acestui termostat se pot controla individual 2 zone complet diferite cu ajutorul senzorilor aferenti.

Termostatul vine cu un display si un buton tip rotita pentru a facilita procesul de programare. Are si un sistem de alarma.

 

Senzori compatibili: 
Senzor ETOR, pentru jgheaburi si burlane: Este conceput pentru a detecta doar umiditatea din zonele de jgheab si burlan.Poate fi folosit doar în combinatie cu senzorul de aer ETF.

Senzor ETOR

Senzorul de aer ETF, tip de senzor care detecteaza doar temperatura aerului exterior si este folosit in combinatie cu senzorul de umiditate ETOR. De asemenea poate fi folosit si individual numai pentru detectarea temperaturii.

Senzor temperatura aer ETF

 

PROTEJAREA ŢEVILOR ÎMPOTRIVA ÎNGHEŢULUI

Mulţi proprietari se confruntă cu probleme pe perioada iernii din cauza îngheţării țevilor sau a conductelor. În general, ţevile de apă sunt cele care îngheaţă, dar şi alte lichide folosite în procesele industriale se pot solidifica /îngheța. În timpul perioadelor îndelungate cu temperaturi de sub 0° C chiar şi ţevile foarte bine izolate pot să îngheţe. Sistemul de încălzire suplimentar reprezintă o soluţie preventivă de încredere.

PFP, cablu încălzitor cu termostat încorporat

Conectare cu ștecher la priză electrică, termostatul activează încălzirea la temperaturi sub 3°C, cablu de alimentare cu ștecher de 1,5m, IP 66
Cablu dezghetare conducte/tevi, termostat incorporat

Lista cablu PFPPFP

 

 

CABLURI ÎNCĂLZITOARE TERMOREGLABILE

Cablurile termoreglabile ELSR sunt benzi electrice paralele compuse dintr-un plastic special ce contine particule de carbon care creeaza o rezistenta electrica intre doua conductoare de cupru paralele, proportionala cu temperatura cablului.

Mai pe intelesul tuturor, acest cablu permite trecerea curentului electric prin rezistenta atunci cand temperatura devine scazuta, si viceversa. Nu are nevoie de nici un termostat.

Cablu termoreglabil ELSRUtilizãri în industrie: 
-Uleiuri şi grasimi (menţine consistenţa vâscoasa)
  • -Conducte analizoare (previne condensarea)
    -Încalzirea petrolului (previne dispersarea cerii)
  • -Conducte de apa rece (protecţie anti-ingheţ și condensarii)
    -Ambarcatiuni (protecţie impotriva ingheţului)
  • -Degivrarea sinelor la portile de acces


 lista cablu ELSR

 

Trimite cerere de oferta

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.