Panouri Radiante Panouri Radiante Panouri Radiante Panouri Radiante

Plasma Termica - FUSSION GLASS

Cu un randament de 96%, o grosime de 5 mm, si un design modern, este solutia ideala pentru cei ce tin la aspectul locuintei lor.

Este fabricat in Germania, emite IONI NEGATIVI, nu are tehnologie NANOSILVER si fata dorsala termoizolata.

panou sunjoy panou sunjoy

Descriere produs:

1. Economie - este cel mai eficient mod de incalzire electric, cu un randament de 96-99% si avind un consum cu peste 50% mai mic decit orice alt sistem de incalzire electric.
2. Efect terapeutic deosebit datorita emisiei de ioni negativi (doar in timpul indeplinirii functiei de incalzire):
- Boli ale sistemului cardiovascular: In tromboflebita, hipertonie, hipotonie, stenocardie, neuroza inimii, dereglari neinsemnate ale circulatiei sanguine intracraniene – posedand o actiune anticoagulanta aeroionii negativi imbunatatesc circulatia sangelui. Drept rezultat se franeaza formarea depunerilor de colesterol pe peretii vaselor sanguine si se normalizeaza tensiunea arteriala.
- Bolile sistemului respirator: In infectiile respiratorii acute, bronsite cronice, bronhopneumonii, tuberculoza de gradul unu – se stabileste stratul de protectie a alveolelor plamanilor (surfoctant), protejand alveolelor de inflamatie, hematoame, distructii inflamatorii si embolii. Plamanii se indreapta si se maresc in volum.
- Bolile schimbului de substante: In alergii, urticarie, dermatite si alte tipuri de reactii alergice se micsoreaza concentratia alergenilor si prafului, devin mai rare si mai usoare crizele de alergii, dispar si se micsoreaza urticaria si dermatitele.
- Bolile de piele: Eczeme, plagi, ulceratii, se micsoreaza intensitatea durerii si infectarea microbiana a plagilor, se intensifica perioada de convalescenta.
- Bolile sistemului gastro-intestinal: Gastroduodenita cronica, ulcer gastro-duodenal, in deschineziile cailor biliare terapia cu ioni anihileaza urmarile stresului normalizand activiatea celulelor secretorii ale stomacului, se micsoreaza durerile, dispar dereglarile dispeptice, se intensifica regenerarea mucoasei tractului intestinal.
- Boli ale sistemului endocrin: In dereglarea ciclului menstrual, in caz de hipolactatie, dereglari sexuale se imbunatateste alimentatia cu sange a organelor bazinului mic si a glandelor cu secretie interna. Se normalizeaza ciclul, se maresc lactatia si activitatea sexuala.
- Bolile sistemului nervos: In cazul stresului, oboselii cronice, neurozelor, neuralgiilor, durerilor fantoma terapia aeroionica are actiune antistresanta pe baza normalizarii schimbului ionilor de calciu in celule.
- Bolile ochilor sint de asemenea ameliorate: In cheratite, blefarite, cheratoconjunctivite, glaucom, cataracta, se micsoreaza durerile, fotofobia, se incetineste dezvoltarea glaucomului si cataractei. Principiul de lucru:
In panoul radiant Helvetic, fluxul aeroionic se formeaza cu ajutorul descarcarii incetinite, avand ca efect saturarea incaperii cu aeroioni negativi, care, inspirati fiind, isi cedeaza incarcatura electrica hematiilor din sange, iar acestea celulelor din organism normalizand astfel schimbul de substante.
3. Elimina igrasia
4. Nu produce gaze toxice (CO si CO2), nu consuma oxigen, nu produce deloc curenti de
5.
 Nu produce curenti de aer
6. Nu prezinta niciun risc de incendiu, explozie, asfixiere, electrocutare sau alte accidente
7. Montaj simplu si rapid (fara santier si mizerie) pe perete la 220V
8. Nu necesita service, intretinere, consumabile, filtre, curatat de calcar, tevi de apa, etc.
9. Aspect deosebit, sticla neagra.
10. Greutate redusa.
11. Termen de garantie 5 ani, durata de viata peste 10 ani.
   

             

PRETURI Plasma Termica - FUSSION GLASS:

Model

Putere

Dimensiuni panou

Marimea camerei 

Pret

FUSSION GLASS 6 600W 600x600x5 mm pt. camere de 0-12 mp 250 euro
FUSSION GLASS 8 800W 600x1200x5 mm pt. camere de 12-16 mp 290 euro

TERMOSTAT digital: 65 lei/buc.  

* Preturile afisate nu includ TVA.
* GARANTIA CALITATII: orice panou poate fi restituit in termen de o luna cu recuperarea integrala a sumei platite !!!
* Garantie 5 ani


DIFERENTE Sunjoy-Prima-Plasma-Tabloul C.Cristal

Tip panou Fabricat in Tehnologie
Incalzire
Randam. Garantie Dur. de
viata med.
Culoare Se poate
personaliza?
Ioni
Negativi
Ioni
Ag
Sunjoy Korea de Sod Turmalina 95-98% 10 ani 25 ani alb sau colorat doar culoare permanent da
Tablou C-C China Carbon Crystal 90-95% 5 ani 30 ani tablouri da nu nu
Plasma Germania Rezistenta Carbon 80-90% 5 ani 10 ani negru-cristal nu partial nu
Prima China Rezistenta Carbon 85-95% 5 ani 20 ani alb sau colorat da nu nu

 

Tip panou Infrarosu Efect
Terapeutic
Montaj Efect Anti
Igrasie
Efect Anti
Praf
Efect Anti
Fum
Efect
Dezodorizant
Efect
Antibacterian
Sunjoy da foarte puternic tavan+perete da permanent permanent permanent da
Tablou C-C da partial perete da nu nu nu nu
Plasma da mediu perete da partial partial partial nu
Prima da partial tavan+perete da nu nu nu nu

 

CONSUMUL DE CURENT ELECTRIC depinde de aparat, temperatura exterioara, gradul de izolare al incaperii etc. In medie, iarna , un aparat functioneaza efectiv intre 5 si 10 ore in functie de temperatura exterioara si gradul de izolare al incaperii (pentru un grad mediu de izolare, un panou functioneaza efectiv, in medie 7-9 ore pe zi). In fapt panoul radiant nu face altceva decit sa puna la loc caldura pe care o pierde casa dumneavoastra, cu un randament maxim posibil de transformare a energiei electrice in caldura. Daca o centrala sau un calorifer electric face aceasta compensare cu un randament de 40-45%, panoul radiant FUSSION GLASS face acest lucru cu un randament de 96-99% !!!

Ce sunt IONII NEGATIVI şi care este importanţa lor ?

EMISIA DE IONI NEGATIVI se realizeaza in baza unei tehnologii de ultima ora la baza careia sta un mineral - TURMALINA - cu proprietati deosebite in ceea ce priveste emisia de ioni negativi. TURMALINA este o piatra semipretioasa cu proprietati curative exceptionale, proprietati care nu se mai regasesc la niciun alt material de pe planeta. IONII NEGATIVI emisi de acest mineral au un rol foarte important in anihilarea radicalilor liberi, efectele resimtite de catre organismul uman fiind foarte importante in ceea ce priveste intirzierea aparitiei efectelor imbatrinirii, o imbunatatire substantiala a tonusului psihic si o intarire substantiala a sistemului imunitar.

V-ati intrebat vreodata care este motivul pentru care este recomandabil sa ne aflam cat mai des afara, in aer curat? Ori de ce simpla deschidere a ferestrei nu este suficienta? Deoarece, in atmosfera, si mai ales la munte, sunt prezente asa-numitele “VITAMINE ALE AERULUI”, care lispesc din locuintele noastre. Aceste “vitamine” nu sunt altceva decat aeroioni negativi, lipsiti de gust si miros, cu efecte binefacatoare asupra organismului.

Aceasta adevarata “uzina de vitamine”, pe langa improspatarea aerului din casele noastre, are un rol important in profilaxia si tratamentul unor afectiuni si boli. Ionii sunt particule încărcate electric , rezultaţi ca urmare a acţiunii unei cantităţi suficiente de energie aupra unor molecule ca O2 , CO2 , H2O , astfel incât acestea pierd sau câştigă un electron. Electronul liber se cuplează cu o moleculă alăturată care se transformă în ion negativ.
Molecula originală din care a plecat electronul devine acum ion pozitiv cu un rol daunator pentru sanatatea omului deoarece acesta interferează cu particule de praf şi alte elemente nocive din atmosferă formând particule mai mari.

Particulele încărcate negativ au o durată mică de existenţă , fiind în schimb deosebit de mobile. In natură ionii se formează într-o multitudine de moduri. In general sunt generaţi de razele cosmice , razele ultaviolete , fricţiunea curenţilor de aer , căderile de apă şi plantele.

Ca exemplu putem da acele de brad şi ferigile care emit cantitai relativ mari de ioni negativi.
Unii specialişti din domeniu ( Fred Soyka , Bruce Rosenberg) susţin că datorită influenţei solare şi lunare asupra suprafeţei pământului şi apei , aerul este forţat să iasă din pământ respectiv ionii pozitivi ,( deoarece pământul are o încărcare global negativă ) aşa-numita respiraţie „toxică” ( cu ioni pozitivi).

In mod uzual doar o cantitate infinitezimală din atomii din atmosferă sunt ionizaţi.
In mod normal ionii pozitivi şi negativi sunt ca număr de valori sensibili egale , cu o mică marjă în plus pentru ionii pozitivi. Totuşi în unele regiuni ( malul mării , cascade de apă) unde apa se află intr-o continuă mişcare proporţia se schimbă devenind 2000 ioni negativi faţă de 1000 ioni pozitivi pe cm3.
S-a constatat ca acest raport este de departe cel mai benefic pentru fiinţa umană.La polul opus s-a constatat ca furtunile din deşertturi sau alţi curenţi de aer cald modifica numarul de ioni din atmosferă până la un raport de 33/1 în favoarea ionilor pozitivi. Ca exemple: Sharan în Israel, Foehn în Alpi, Sirode, Sino, Mistral, Bora, Yoni

Oriunde în lume efectul lor asupra fiinţelor umane este unul deosebit de nociv.
Totuşi cel mai nociv sistem , din punct de vedere al încărcării cu ioni pozitivi rămân marile aglomerări urbane şi industriale. Gazele de eşapament, smogul industrial, reziduurile de anvelope, fumul de ţigară, cenuşa , toate distrug ionii negativi fie neutralizându-i, fie încărcându-i chiar pozitiv.
În interiorul blocurilor moderne cu pereţii de ciment şi fier se formează adevărate cuşti Faraday electromagnetice, care absorb sarcinile negative, lucru făcut şi de surse de apă, de aer condiţionat, cuptoare cu microunde. Sarcina electrostatică pozitivă a produselor din materiale plastice omniprezente completează acest tablou sumbru pentru ionii negativi care nu depăşesc 100/cmc în orice încăpere faţă de valoarea uzuală de 1000 sau benefică de 2000.

Conform teoriei unuia dintre pionierii studiului acţiunii ionilor, Vasiliev, ionii negativi acţionează asupra terminaţiilor nervoase din plămâni modificând starea sistemului nervos central şi de acolo asupra organelor periferice.
Doctorul Albert Kruger a descoperit că ionii negativi măresc rata vitezei de oxidare a serotoninei din sânge . Pe de altă parte el a observat că ionii pozitivi încetinesc viteza de baleiere a cililor din esofag de la 900 la 600 cicluri pe minut, diminuând mobilitatea mucoasei, scăzând astfel rezistenţa la factorii patogeni din aer.

Ionii pozitivi favorizează vasoconstricţia şi măresc ritmul respiraţiei.Ionii negativi reduc nevroza şi anxietatea , măresc apetitul şi setea, cresc stimulii sexuali.

În urma unui experiment cu generatoare de ioni negativi într-o grădiniţă s-a constatat că a crescut puterea de concentrare a tuturor copiilor, cei hiperactivi au devenit mai calmi, iar senzaţia de oboseală s-a diminuat în cazul tuturor subiecţilor, ionii negativi din creier mărindu-le totodată amplitudinea ceea ce conduce la o putere de concentrare sporită. De asemenea aceştia favorizează  din lobul occipital în cel parietal, temporal, ajutând în propagarea undelor  cele din urmă în lobul frontal , într-o distribuţie uniformă, generând o stare de calm.
Din punct de vedere fizic se ameliorează alergiile , sinuzitele, astmul bronşic, migrena, arsurile şi durerile postoperatorii.

Este cunoscut ca este mult mai usor sa preintampinam boala decat s-o tratam. Numai ca in zilele noastre e foarte greu, data fiind poluarea care ne inconjoara, sa respiram aer curat in orase. Ca sa putem face acest lucru, e necesara o excursie la munte ori la mare, lucru care nu esre intotdeauna la indemana din cauza costurilor sau a lipsei de timp liber.

Scaderea concentratiei de praf, a alergenilor si microbilor de 8-10 ori, precum si reducerea de 10-20 ori a rodonului ( element radioactiv eliminat de sol si de constructie), reprezinta un alt atu in favoarea utilizarii sale.


sus