Panouri Radiante Panouri Radiante Panouri Radiante Panouri Radiante

SUNJOY

Singurul panou radiant in infrarosu cu patent de inventie!

Este fabricat in Coreea de Sud, iar la momentul acesta este cel mai complet si complex panou cu radiatie in infrarosu. Emite IONI NEGATIVI, are tehnologie NANOSILVER si fata dorsala termoizolata.

panou sunjoy panou sunjoy panou sunjoy

Avantajele SUNJOY, pe scurt:

1. Economie - este cel mai eficient mod de incalzire electric, cu un randament de 98% si avind un consum cu peste 50% mai mic decit orice alt sistem de incalzire electric.
2. Efect terapeutic important:  
- Echilibreaza tensiunea arteriala si imbunatateste circulatia sanguina
- Eliminarea metalelor grele din organism
- Puternic efect anticancerigen
- Ameliorarea durerilor reumatice
- Plantele cresc cu peste 50% mai repede si mai viguroase in mediile incalzit cu SUNJOY
- Previne si amelioreaza astmul si diverse alergii
- Intareste sistemul imunitar
- Usureaza respiratia
- Amelioreaza simptomele menopauzei
- Vindecarea herpesului Zoster
- Imbunatateste activitatea si apetitul sexual
- Previne aparitia nodulilor limfatici
- Efect antidepresiv, imbunatateste somnul
- Usureaza respiratia, amelioreaza si chiar poate elimina sforaitul
- Previne aparitia diverselor boli geriatrice, incetineste efectul de imbatrinire
-
Previne si amelioreaza hipertensiunea
3. Efect antibacterian - elimina virusii, mcirobii, bacteriile in proportie de 99% !!!
4. Elimina igrasia, fumul de tigara, praful si mirosurile neplacute  !
5. Nu produce gaze toxice (CO si CO2), nu consuma oxigen, nu produce deloc curenti de
6.
 Nu produce curenti de aer, incalzind uniform nu se ridica praful
7. Nu prezinta niciun risc de incendiu, explozie, asfixiere, electrocutare sau alte accidente
8. Montaj simplu si rapid (fara santier si mizerie) pe perete sau tavan - la 220V
9. Nu necesita service, intretinere, consumabile, filtre, curatat de calcar, tevi de apa, etc.
10. Omologate de catre cele mai importante institutii de profil din lume.
11. Termen de garantie 10 ani, durata de viata peste 20 ani.


                

 

PRETURI Sunjoy (pentru incaperi pana la 3 m):

Tip panou

Putere

Dimensiuni panou

Marimea camerei 

Pret

SR4 435 W 600x600x20 mm pt. camere de 2-8 mp 332 euro
SR5 578 W 600x900x20 mm pt. camere de 8-12 mp 368 euro
SR7 735 W 600x1200x20 mm pt. camere de 12-16 mp 440 euro
SR8 866 W 600x1500x20 mm pt. camere de 16-20 mp 521 euro
SR9 950 W 600x1500x20 mm pt. camere de 20-24 mp 557 euro

Termostat digital 65 Lei/buc. 

* LUNA IANUARIE DISCOUNT 10% din pretul afisat!!!
* Preturile afisate nu includ TVA.
* GARANTIA CALITATII: orice panou poate fi restituit in termen de o luna cu recuperarea integrala a sumei platite !!!
* Garantie 10 ani

Certificate Sunjoy

Antibacterian

Dezodorizant

Emisie Anioni

Patent Europa

ISO-9001-2008

ISO-14001-2004

certifact antibacterian  certifact antibacterian  certifact antibacterian  certifact antibacterian  certifact antibacterian  certifact antibacterian 


Si inca multe alte certifiate pe care vi le putem pune la dispozitie la cerere.

DIFERENTE Sunjoy-Prima-Plasma-Tabloul C.Cristal

Tip panou Fabricat in Tehnologie
Incalzire
Randam. Garantie Dur. de
viata med.
Culoare Se poate
personaliza?
Ioni
Negativi
Ioni
Ag
Sunjoy Korea de Sod Turmalina 95-98% 10 ani 25 ani alb sau colorat doar culoare permanent da
Tablou C-C China Carbon Crystal 90-95% 5 ani 30 ani tablouri da nu nu
Plasma Germania Rezistenta Carbon 80-90% 5 ani 10 ani negru-cristal nu partial nu
Prima China Rezistenta Carbon 85-95% 5 ani 20 ani alb sau colorat da nu nu

 

Tip panou Infrarosu Efect
Terapeutic
Montaj Efect Anti
Igrasie
Efect Anti
Praf
Efect Anti
Fum
Efect
Dezodorizant
Efect
Antibacterian
Sunjoy da foarte puternic tavan+perete da permanent permanent permanent da
Tablou C-C da partial perete da nu nu nu nu
Plasma da mediu perete da partial partial partial nu
Prima da partial tavan+perete da nu nu nu nu

CONSUMUL DE CURENT ELECTRIC depinde de aparat, temperatura exterioara, gradul de izolare al incaperii etc. In medie, iarna , un aparat functioneaza efectiv intre 5 si 10 ore in functie de temperatura exterioara si gradul de izolare al incaperii (pentru un grad mediu de izolare, un panou functioneaza efectiv, in medie 7-8 ore pe zi). In fapt panoul radiant nu face altceva decit sa puna la loc caldura pe care o pierde casa dumneavoastra, cu un randament maxim posibil de transformare a energiei electrice in caldura. Daca o centrala sau un calorifer electric face aceasta compensare cu un randament de 40-45%, panoul radiant Sunjoy face acest lucru cu un randament de 96-98% !!!

De exemplu, daca avem o camera de 16-20 mp (2,5 m inaltime), un singur perete exterior, NU ultimul etaj, mediu izolata termic (geam termopan, dara fara termoizolatie), e nevoie de un panou SR 8 de 866W, vom avea un consum de aprox. 6 KW/zi, adica aprox. 200 KW/luna. 

Montajul
e foarte simplu - poate sa-l faca oricine - inseamna fixarea panoului cu 4 suruburi (in dibluri) pe tavan sau pe perete si introducerea steckerului intr-o priza sau legarea la o doza de curent. Termostatul se pune pe cablul de alimentare ca un intrerupator clasic sau puteti folosi termostatul de priza. 

ATENTIUNE ! Recomandarea panoului a fost facuta pentru camere cu izolatie termica medie (geam termopan, fara polistiren), un singur perete exterior si camerele invecinate incalzite si ele la rindul lor. Daca puneti un astfel de panou intr-o camera, conform recomandarii noastre, dar camerele invecinate nu sint incalzite, panoul va fi subdimensionat si nu va putea face fata deoarece va fi suprasolicitat, incalzind in mod indirect (prin peretii comuni) si celelalte camere. In acest caz pierderile camerei vor fi foarte mari, iar panoul va functiona non - stop si va atinge cu greu o temperatura de 18-20 grade. TREBUIE SA PUNETI PANOUL ADECVAT IN FIECARE CAMERA A CASEI, altfel este ca si cum ati pune un calut sa traga 4 carute !!! Acelasi lucru se intimpla si in cazul apartamentelor aflate la ultimul etaj. Pierderile prin tavan sint imense si in acest caz necesarul de putere este aproape dublu, iar consumul va fi si el aproape dublu fata de cei ce stau la un etaj intermediar (acest lucru se intimpla indiferent de sistemul de incalzire folosit). Fiecare panou este prevazut cu propriul termostat - acesta trebuie setat pe o anumita temperatura si lasat sa-si faca treaba. NU TREBUIE SA OPRITI SI SA REPORNITI PANOUL PENTRU CA NU VETI FACE ECONOMIE DE CURENT !!!

Toate efectele terapeutice sint dovedite cu teste, analize si experimente realizate in renumite institutii de profil. Va putem pune la dispozitie teste care confirma faptul ca plantele cresc cu peste 50% mai repede si mai viguroase intr-un mediu incalzit cu panoul SUNJOY . De asemenea va putem pune la dispozitie teste si experimente care dovedesc efectul antibacterian fantastic ale panourilor SUNJOY.

Panourile radiante HELVETIC - SUNJOY sint cu functionare semipermanenta - ele isi pastreaza functionarea in scop terapeutic separat de functia de incalzire, chiar si atunci cind nu indeplinesc functia de incalzire a locuintei. In urma studiilor de lunga durata efectuate in cele mai importante institutii de profil din lume s-au constatat EFECTE TERAPEUTICE MIRACULOASE ale acestor adevarate izvoare de sanatate FARA A SE FI CONSTATAT NICIUN FEL DE EFECTE SECUNDARE !

Ce sunt IONII NEGATIVI şi care este importanţa lor ?

EMISIA DE IONI NEGATIVI se realizeaza in baza unei tehnologii de ultima ora la baza careia sta un mineral - TURMALINA - cu proprietati deosebite in ceea ce priveste emisia de ioni negativi. TURMALINA este o piatra semipretioasa cu proprietati curative exceptionale, proprietati care nu se mai regasesc la niciun alt material de pe planeta. IONII NEGATIVI emisi de acest mineral au un rol foarte important in anihilarea radicalilor liberi, efectele resimtite de catre organismul uman fiind foarte importante in ceea ce priveste intirzierea aparitiei efectelor imbatrinirii, o imbunatatire substantiala a tonusului psihic si o intarire substantiala a sistemului imunitar.

V-ati intrebat vreodata care este motivul pentru care este recomandabil sa ne aflam cat mai des afara, in aer curat? Ori de ce simpla deschidere a ferestrei nu este suficienta? Deoarece, in atmosfera, si mai ales la munte, sunt prezente asa-numitele “VITAMINE ALE AERULUI”, care lispesc din locuintele noastre. Aceste “vitamine” nu sunt altceva decat aeroioni negativi, lipsiti de gust si miros, cu efecte binefacatoare asupra organismului.

Aceasta adevarata “uzina de vitamine”, pe langa improspatarea aerului din casele noastre, are un rol important in profilaxia si tratamentul unor afectiuni si boli. Ionii sunt particule încărcate electric , rezultaţi ca urmare a acţiunii unei cantităţi suficiente de energie aupra unor molecule ca O2 , CO2 , H2O , astfel incât acestea pierd sau câştigă un electron. Electronul liber se cuplează cu o moleculă alăturată care se transformă în ion negativ.
Molecula originală din care a plecat electronul devine acum ion pozitiv cu un rol daunator pentru sanatatea omului deoarece acesta interferează cu particule de praf şi alte elemente nocive din atmosferă formând particule mai mari.

Particulele încărcate negativ au o durată mică de existenţă , fiind în schimb deosebit de mobile. In natură ionii se formează într-o multitudine de moduri. In general sunt generaţi de razele cosmice , razele ultaviolete , fricţiunea curenţilor de aer , căderile de apă şi plantele.

Ca exemplu putem da acele de brad şi ferigile care emit cantitai relativ mari de ioni negativi.
Unii specialişti din domeniu ( Fred Soyka , Bruce Rosenberg) susţin că datorită influenţei solare şi lunare asupra suprafeţei pământului şi apei , aerul este forţat să iasă din pământ respectiv ionii pozitivi ,( deoarece pământul are o încărcare global negativă ) aşa-numita respiraţie „toxică” ( cu ioni pozitivi).

In mod uzual doar o cantitate infinitezimală din atomii din atmosferă sunt ionizaţi.
In mod normal ionii pozitivi şi negativi sunt ca număr de valori sensibili egale , cu o mică marjă în plus pentru ionii pozitivi. Totuşi în unele regiuni ( malul mării , cascade de apă) unde apa se află intr-o continuă mişcare proporţia se schimbă devenind 2000 ioni negativi faţă de 1000 ioni pozitivi pe cm3.
S-a constatat ca acest raport este de departe cel mai benefic pentru fiinţa umană.La polul opus s-a constatat ca furtunile din deşertturi sau alţi curenţi de aer cald modifica numarul de ioni din atmosferă până la un raport de 33/1 în favoarea ionilor pozitivi. Ca exemple: Sharan în Israel, Foehn în Alpi, Sirode, Sino, Mistral, Bora, Yoni

Oriunde în lume efectul lor asupra fiinţelor umane este unul deosebit de nociv.
Totuşi cel mai nociv sistem , din punct de vedere al încărcării cu ioni pozitivi rămân marile aglomerări urbane şi industriale. Gazele de eşapament, smogul industrial, reziduurile de anvelope, fumul de ţigară, cenuşa , toate distrug ionii negativi fie neutralizându-i, fie încărcându-i chiar pozitiv.
În interiorul blocurilor moderne cu pereţii de ciment şi fier se formează adevărate cuşti Faraday electromagnetice, care absorb sarcinile negative, lucru făcut şi de surse de apă, de aer condiţionat, cuptoare cu microunde. Sarcina electrostatică pozitivă a produselor din materiale plastice omniprezente completează acest tablou sumbru pentru ionii negativi care nu depăşesc 100/cmc în orice încăpere faţă de valoarea uzuală de 1000 sau benefică de 2000.

Conform teoriei unuia dintre pionierii studiului acţiunii ionilor, Vasiliev, ionii negativi acţionează asupra terminaţiilor nervoase din plămâni modificând starea sistemului nervos central şi de acolo asupra organelor periferice.
Doctorul Albert Kruger a descoperit că ionii negativi măresc rata vitezei de oxidare a serotoninei din sânge . Pe de altă parte el a observat că ionii pozitivi încetinesc viteza de baleiere a cililor din esofag de la 900 la 600 cicluri pe minut, diminuând mobilitatea mucoasei, scăzând astfel rezistenţa la factorii patogeni din aer.

Ionii pozitivi favorizează vasoconstricţia şi măresc ritmul respiraţiei.Ionii negativi reduc nevroza şi anxietatea , măresc apetitul şi setea, cresc stimulii sexuali.

În urma unui experiment cu generatoare de ioni negativi într-o grădiniţă s-a constatat că a crescut puterea de concentrare a tuturor copiilor, cei hiperactivi au devenit mai calmi, iar senzaţia de oboseală s-a diminuat în cazul tuturor subiecţilor, ionii negativi din creier mărindu-le totodată amplitudinea ceea ce conduce la o putere de concentrare sporită. De asemenea aceştia favorizează  din lobul occipital în cel parietal, temporal, ajutând în propagarea undelor  cele din urmă în lobul frontal , într-o distribuţie uniformă, generând o stare de calm.
Din punct de vedere fizic se ameliorează alergiile , sinuzitele, astmul bronşic, migrena, arsurile şi durerile postoperatorii.

Este cunoscut ca este mult mai usor sa preintampinam boala decat s-o tratam. Numai ca in zilele noastre e foarte greu, data fiind poluarea care ne inconjoara, sa respiram aer curat in orase. Ca sa putem face acest lucru, e necesara o excursie la munte ori la mare, lucru care nu esre intotdeauna la indemana din cauza costurilor sau a lipsei de timp liber.

Si totusi trebuie sa respiram tot timpul aer curat si neviciat, nu doar cateva zile pa an. Care ar fi solutia? Tocmai acest aparat minune. Nu numai ca puteti aduce in casele dvs. sau la locurile de munca prospetimea si puritatea aerului montan, dar acum va e la indemana sa beneficiati si de proprietatile curative ale panoului radiantHELVETIC - SUNJOY. S-a constatat ca in urma folosirii sale se mareste capacitatea de munca fizica si intelectuala cu aprox. 15-20%. 
Totodata aparatul are un rol de neutralizare a ionilor pozitivi ce sunt emanati de catre aparatele electrice (computere, televizoare, radiouri, etc).

Scaderea concentratiei de praf, a alergenilor si microbilor de 8-10 ori, precum si reducerea de 10-20 ori a rodonului ( element radioactiv eliminat de sol si de constructie), reprezinta un alt atu in favoarea utilizarii sale. In ceea ce priveste efectele benefice asupra anumitor boli va prezentam pe scurt cateva in ele:

Boli ale sistemului cardiovascular: In tromboflebita, hipertonie, hipotonie, stenocardie, neuroza inimii, dereglari neinsemnate ale circulatiei sanguine intracraniene – posedand o actiune anticoagulanta aeroionii negativi imbunatatesc circulatia sangelui. Drept rezultat se franeaza formarea depunerilor de colesterol pe peretii vaselor sanguine si se normalizeaza tensiunea arteriala.

Bolile sistemului respirator:
In infectiile respiratorii acute, bronsite cronice, bronhopneumonii, tuberculoza de gradul unu – se stabileste stratul de protectie a alveolelor plamanilor (surfoctant), protejand alveolelor de inflamatie, hematoame, distructii inflamatorii si embolii. Plamanii se indreapta si se maresc in volum.

Bolile schimbului de substante:
In alergii, urticarie, dermatite si alte tipuri de reactii alergice se micsoreaza concentratia alergenilor si prafului, devin mai rare si mai usoare crizele de alergii, dispar si se micsoreaza urticaria si dermatitele.

Bolile de piele:
Eczeme, plagi, ulceratii, se micsoreaza intensitatea durerii si infectarea microbiana a plagilor, se intensifica perioada de convalescenta.

Bolile sistemului gastro-intestinal:
Gastroduodenita cronica, ulcer gastro-duodenal, in deschineziile cailor biliare terapia cu ioni anihileaza urmarile stresului normalizand activiatea celulelor secretorii ale stomacului, se micsoreaza durerile, dispar dereglarile dispeptice, se intensifica regenerarea mucoasei tractului intestinal.

Boli ale sistemului endocrin:
In dereglarea ciclului menstrual, in caz de hipolactatie, dereglari sexuale se imbunatateste alimentatia cu sange a organelor bazinului mic si a glandelor cu secretie interna. Se normalizeaza ciclul, se maresc lactatia si activitatea sexuala.

Bolile sistemului nervos:
In cazul stresului, oboselii cronice, neurozelor, neuralgiilor, durerilor fantoma terapia aeroionica are actiune antistresanta pe baza normalizarii schimbului ionilor de calciu in celule.

Bolile ochilor sint de asemenea ameliorate:
In cheratite, blefarite, cheratoconjunctivite, glaucom, cataracta, se micsoreaza durerile, fotofobia, se incetineste dezvoltarea glaucomului si cataractei. Principiul de lucru:
In panoul radiant Helvetic, fluxul aeroionic se formeaza cu ajutorul descarcarii incetinite, avand ca efect saturarea incaperii cu aeroioni negativi, care, inspirati fiind, isi cedeaza incarcatura electrica hematiilor din sange, iar acestea celulelor din organism normalizand astfel schimbul de substante. Utilizare
Incaperi de locuit, birouri, institutii de invatamant si sportive, institutii medicale si profilactorii, restaurante, piscine, scoli, gradinite, birouri, magazine, hale, biserici, hoteluri, ateliere, incaperi cu praf de hartie, ciment, elemente radioactive

TEHNOLOGIA NANOSILVER

Consta in acoperirea cu un strat coloidal  de argint a sistemului generator de infrarosii. Samsung a dezvoltat aceasta tehnologie pentru ca este o metoda sigura si sanatoasa de igienizare si dezinfectie a aerului ce intra in contact cu alimentele si pielea. Aceasta tehnologie aplicata la panourile radiante face ca microbii, bacteriile si virusii din incaperi sa fie eliminati inainte de a avea posibilitatea sa ajunga in organismul nostru, majoritatea agentilor patogeni fiind eliminati dupa mai putin de 5 minute de functionare a aparatului ! Pe linga acest rol dezinfectant, panourile Sunjoy elimina aproape instantaneu fumul din incaperi si mirosurile neplacute.

Tehnologia nanosilver combinata cu emisia de ioni negativi pe baza de turmalina si radiatie infrarosu este unica in lume fiind o inventie pusa la dispozitia Energy Korea, producatorul panourilor HELVETIC - SUNJOY 

DE CE PANOURI SUNJOY IN LOCUL CENTRALEI PE GAZ, LEMN SAU CURENT ?
1. o centrala pe gaz, lemn sau curent are durata medie de viata 8 ani, iar in acesti 8 ani mai platiti inca odata pretul dat pe ea, pentru service, revizii, intretinere, consumabile (filtre, garnituri), curatat de calcar, hornuri, etc. Durata medie de viata a panoului Sunjoy este de 25 ani, fara service, fara consumabile, fara revizii, fara nicio cheltuiala !!!
2. o centrala pe gaz, lemn sau curent are in medie 2 ani garantie. PANOUL SUNJOY ARE 10 ANI GARANTIE - mai mult decit durata de viata a unei centrale !!! 
Acuma poate intelegeti ca in termeni reali, un panou SUNJOY e de vreo 4 ori mai ieftin !!! 
Daca inca nu v-am convins, sa continuam:
3. la centrala pe gaz, trebuie aprobari, autorizatii, proiect, spaga, birocratie, timp pierdut, santier, mizerie. La panoul SUNJOY, fara aprobari, fara spaga, fara proiect, fara santier, fara mizerie !!!
4. centrala pe gaz e o bomba cu ceas in casa. La panoul Sunjoy niciun risc de accident !!! 
5. centrala pe gaz, lemn sau curent inseamna igrasie, temperatura neuniforma in camera si o caldura uscata, nesanatoasa. Panoul SUNJOY inseamna adio igrasie, adio condens pe geamuri, temperatura uniforma in toata camera, umiditate optima, efect antifum, efect antipraf, efect dezodorizant, efect antibacterial!!!
6. centrala pe gaz, lemn sau curent inseamna aer uscat, praf in permanenta miscare. La panoul Sunjoy, EFECTE TERAPEUTICE EXTRAORDINARE !!!
7. la centrala pe gaz, lemn sau curent, diferente de temperatura intre nivelul podelei si tavan de pina la 10 grade celsius, la Sunjoy, MAXIM 2 GRADE INTRE TAVAN SI PODEA !!!
8.  cheltuielile incalzirii cu panouri SUNJOY sint in medie cu 15-20% mai mici decit in cazul incalzirii cu centrala pe gaz si cu 50% mai mici decit cu centrala electrica.
9. iarna cind e frigul mai mare si scade presiunea la gaz sau taie rusii gazul, cei cu centrala ingheata de frig, cei cu Sunjoy n-au nicio problema !!!
10. specialistii estimeaza o crestere mult mai mare in viitorul apropiat a pretului gazului decit a curentului electric.

Si atunci,de ce sa alegeti centrala in locul panoului Sunjoy, DOAR DIN CONSERVATORISM?
E alegerea dumneavoastra, dar conservatorismul costa !!!

 

sus